Velkommen til Tørfjord båtforening

Nyheter

Havnedag 2022

medium havnedagDa det arrangeres store festivaler og andre arrangement i samme titsrom som vi hadde planlagt havnedag, har styret besluttet å ikke gjennomføre havnedag i år. Vi vil komme sterkere tilbake i 2023!

Dieselpumpe betjent tirsdager og fredager kl 17.00-19.00

I sommer fra 1.juni-1.oktober 2022 vil våre medlemmer kunne fylle diesel tirsdager og fredager mellom kl 17.00 og 19.00. Vi ber alle som skal fylle diesel på båten om å forholde seg til disse dagene og klokkeslett.

Båtførerprøven

Vår naboforening Straumen Båtforening er godkjent Testsenter for Norsk Test, og her kan testen gjennomføres for å få utstedt Båtførerbevis. Straumen Båtforening kan også tilby kurs for Båtførerprøven. Se www.straumenbf.no Neste kursstart i mars.

Nye plasser er etablert

Anlegget til Tørfjord Båtforening har i 2015/2016 vært gjennom en betydelig renovering/utskifting av brygger samt nyetablering av båtplasser. Vi har også fått en effektiv bølgedemper som sikrer havna i dårlig vær.

 

Er du interresert i plass?  - ta i så fall kontakt med kasserer på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Du kan stå på venteliste til vi får ledig plass (krever medlemsskap i båtforeninga for å stå på lista).

Logg inn

Vannstand

Skriv inn e-postadressen tilknyttet din brukerkonto. Ditt brukernavn vil bli sendt til denne e-postadressen.

Bilder

Meldinger

Super User - 29/04/2022 - 07:40

Til medlemmer i TBF: Har du fått nytt telefonnummer eller byttet adresse? Husk å gi beskjed til båtforeninga!

Tor-Ove Karlsen - 28/09/2017 - 12:14

Om noen ønsker å sende ei melding til båtforeninga, bør dette gjøres pr e-post og ikke på denne siden. E-postadressen er post@toerfjordbaat.no Meldinger her er for allmenn interresse :)

Roger - 07/03/2014 - 13:14

oppfordrer alle medlemmer til å registrere seg her xD

Anita Nystad - 05/03/2014 - 08:53

Logg inn eller registrer deg for å kunne skrive meldinger her. ;)

The shoutbox is unavailable to non-members